Kontaktni obrazec
Preostalo 500 znakov za vnos vsebine.
Dodajte datoteke

ePOBOT tehnična pomoč 041 521 597


Imate težave pri uporabi spletne aplikacije ePobot Ajpes?
Pokličite Računalniški servis Vzpon.com na 041 521 597 ali nas vprašajte preko elektronske pošte info@vzpon.com. Pomoč obračunamo glede na porabljen čas za vzpostavitev delovanja.

AJPES s pobotanjem medsebojnih obveznosti poslovnim subjektom zagotavlja hiter, varen, preprost, učinkovit in poceni način poravnave medsebojnih obveznosti.
V sistem ePOBOT AJPES, ki predstavlja uveljavljen način prenehanja obveznosti po splošnih pravilih obligacijskega prava, je danes vključenih že veliko zadovoljnih poslovnih subjektov. Le-ti so v preteklem obdobju povprečno pobotali nekaj nad 13 odstotkov medsebojnih obveznosti, s katerimi so dejansko sodelovali v pobotu, nekatere velike gospododarske družbe pa do 30 % obveznosti, s katerimi so dejansko sodelovale v pobotu. V letu 2010 so v pobotu sodelovali s povprečno mesečno 92 milijoni evrov neporavnanih obveznosti. Delež pobotanih medsebojnih obveznosti je večji, če v pobotu sodeluje večje število  poslovnih subjektov. Praviloma poravna v pobotu vsaj del svojih obveznosti kar 85 odstotkov sodelujočih poslovnih subjektov.

Kakšni so pogoji za vključitev v prostovoljni (neobvezni) ePOBOT AJPES?
 • vključitev v sistem pobota je brezplačna;
 • pogoj za sodelovanje v prostovoljnem pobotu je podpis pogodbe, ki jo v dveh izvodih pošljete izpostavi AJPES; za uporabo spletne storitve ePOBOT izpolnite še pooblastilo za uporabo storitve ePOBOT.
Priprava pogodbe za vključitev v (prostovoljni) ePobot - elektronski obrazec

Ekrani, baterije, napajalniki

 • ekrani za prenosnike

  Ekrani za vse modele prenosnikov

  Prodaja in menjava vseh vrst zaslonov, panelov, ekranov... Preberite več

 • baterije za prenosnike

  Original baterije za prenosnike

  Original baterije za vse modele prenosnikov, tablic... Preberite več

 • napajalniki za prenosnike

  Original polnilci za prenosnike

  Original polnilci za vse modele prenosnikov... Preberite več

Tipkovnice, ventilatorji, diski

 • tipkovnice za prenosnike

  Tipkovnice za prenosnike

  Tipkovnice za vse modele prenosnikov... Preberite več

 • ventilatorji za prenosnike small

  Ventilatorji za prenosnike

  Prodaja in menjava vseh vrst ventilatorjev... Preberite več

 • diski za prenosnik small

  Trdi diski za prenosnike

  Prodaja in menjava diskov za prenosnike... Preberite več

Nadgradnja računalnika s SSD diskom

ssd diski middle    Deluje vaš računalnik, prenosnik počasi? Edina prava rešitev je zamenjava trdega diska z novejšim SSD diskom! Nov SSD disk, vgradnja ter prenos podatkov je možen že za 85€+ddv. Možnost uporabe vašega starega diska in s tem razširitev podatkovnega prostora za shranjevanje podatkov... Preberite več

 

Pregrevanje računalnika

pregrevanje prenosnika    Večina okvar prenosnih in osebnih računalnikov je povezanih s povišano temperaturo računalnika, kar povzroči okvaro diska, ventilatorja, napajalnika, matične plošče... Čiščenje hladilnega sistema se priporoča enkrat letno. Po dogovoru je delo opravljeno v istem dnevu... Preberite več